Weet het postkantoor dat deze persoon niet bestaat of kan ik gewoon de naam op een brievenbus wijzigen?

Ja. Het is een beetje lastig om een mailbox naam te veranderen, maar de brievenbussen zelf zijn vrij gebruikelijk, dus het veranderen van de naam van het postkantoor is zeer eenvoudig.

Ik zal eerlijk zijn: Dit is niet altijd wat mensen verwachten te gebeuren. Er zijn vele redenen voor, sommige meer voor de hand liggende dan anderen. Hier zijn enkele redenen waarom ik mensen heb zien vragen: 1. De brievenbus is te groot voor het adres van het postkantoor. Het is een normale gebeurtenis voor mailboxen om groter te worden dan hun huidige capaciteit. Wanneer dit gebeurt, zal het postkantoor meestal gewoon een ontvangstbewijs geven. Maar als de ontvanger een bedrijf of een instelling is die vereist dat de mailbox te allen tijde wordt onderhouden, gaat het ontvangstbewijs verloren.

2. De brievenbus is te klein. De persoon is op zoek naar een plek die niet te veel ruimte in beslag neemt en kan worden onderhouden door het postkantoor. De persoon wil ook niet veel geld uitgeven aan verzendkosten. En tenslotte is de brievenbus meer een doos dan een plek waar een persoon zijn post kan opslaan. In het geval van uw e-mail u de inhoud eruit halen en veilig opslaan. Het eerste wat je moet overwegen is de hoeveelheid ruimte die je hebt in de mailbox. Hoe meer ruimte je hebt, hoe groter de kans dat je in staat bent om een aantal belangrijke e-mail te passen. In dit geval raad ik aan om ten minste 1 vierkante meter te hebben, wat genoeg zal zijn om rond twee enveloppen, een papieren document of een foto te passen die belangrijk voor je is. Een goede vuistregel is om te beginnen met ongeveer 500 vierkante cm. (Er zijn een paar dingen die hier een factor kunnen zijn: het aantal dozen dat je hebt, de grootte van de envelop, en de afmetingen van de muur die kunnen worden gebruikt. Dies mag nennenswert sein, vergleicht man es mit Grote Vuurschaal. Voor het doel van dit artikel, zal ik aannemen dat je slechts twee dozen die passen in de mailbox.) Een van de redenen waarom de gemiddelde Nederlandse brievenbus vrij klein is, is dat Nederlanders een hele sterke traditie hebben om brieven te versturen (daarom worden we de 'Brievenbusrepubliek' genoemd), maar weinig interesse hebben in het openen van post, omdat dit deze traditie zou doorbreken. Maar als je jezelf in een situatie waar je nodig hebt om e-mail te sturen, stel ik voor dat je een kleine, stevige en handige mailbox. Hoe meer ruimte je hebt, hoe minder ruimte je nodig hebt voor een grote hoeveelheid post, en hoe minder papier je nodig hebt. De grootte van de mailbox is ook belangrijk. laatste herinnering aan eon wat te doen? Als u bijvoorbeeld een postvak met 10 dozen hebt, moet deze ongeveer 35 cm x 35 cm zijn. Dit is om dingen eenvoudig te houden en om gemakkelijker te hanteren. Het is ook belangrijk om te onthouden dat de grootte van een mailbox niet echt uit wanneer u het verzenden van brieven. Ik heb een aantal Nederlanders gezien die veel tijd nemen als ze post krijgen, en sommigen die het niet eens kunnen openen. Maar als je een brief wilt sturen, doe dan geen moeite. Als u een brief wilt schrijven, is het een zeer eenvoudige procedure om de doos met inkt te vullen. Schrijf je naam op de envelop en stop de envelop in de doos. U zelfs de brief in de doos laten als u wilt. Na een dag of twee u het weer openen. Voor sommige mensen is het echt moeilijk om iets te openen wat je schreef. Als je dat niet leuk vindt, kun je het altijd per post versturen. Als je hulp nodig hebt, neem dan contact met me op.

Ik heb een blog over hoe je een e-mail te schrijven naar een adres dat je niet eens wist bestond.